Hírek image


A hét végén történt:
Péntek este felnőtt lányaink lejátszották a visszavágót a Vecsés II.-Sülysáp csapatával. Az első nyert mérkőzés alapján ők voltak az esélyesek. Kicsit döcögősebben, mint az előző héten, de kettős győzelemmel jutottak tovább. 27-26 a végeredmény .A továbbiakban az Üllő csapatával folytatják az 5. helyért.
Szombaton este felnőtt férfiak a Vác II. csapatával játszották az első mérkőzést, az 5-8. helyért.  Kicsit döcögősen indulva( 2-3 gólos vezetés), a szünetben 20-15. A  második félidőt nagyon jól kezdve egy 6-1-es rohammal 6 perc alatt eldöntötték a meccset. 36.perc 26-16. Ez még folytatódott és a biztos győzelem nem maradt el . A vége 39-26. Mindent elárul, hogy csapatunk legidősebbje, a lassan 55 éves Raffai Zoltán is gólt lőtt!!
Az Ikladi Lavina Darts SE. megrendezte az amatőr kupa 3. fordulóját,  ahol klubtársunk Rottenhoffer Tamás ( pólóján hordva Domony KSE. cimerét) bronzérnet nyert. Gratulálunk Tomek!!
Vasárnap U.12-es lányok Bugyin szerepeltek. Most nem született domonyi siker. Egy szorosabb és egy nagyobb arányú vereséggel zárták a napot . Bugyi -Domony 14-11 és  Gyál-Domony 25-7. De a fejlődés töretlen.
Egy  örömteli eseménnyel zárul a mai beszámoló. Csapatunk jobbszélsője Vati Gábor ,pénteken házasságot kötött. Gratulálunk!! Hosszú boldog együtt töltött éveket kívánunk!

Hajrá Domony!!